Lucas: Leerlingenavond

Beste Kees,

We hebben vorige week erg genoten van jouw leerlingenavond in de Pieter Breughelschool.
Je hebt zowel oudere als jongere leerlingen, en wat ons opviel was dat ze jou allemaal op handen dragen! Het niveau was hoog, zelfs de kleinsten konden al heel wat, en ze hadden er duidelijk allemaal veel plezier in.
Fijn dat je het besluit genomen hebt om niet in een buitenlands orkest te gaan spelen. Jouw leerlingen zullen best opgelucht zijn dat ze bij jou kunnen blijven.
We komen graag weer kijken en luisteren bij jouw volgende leerlingenavond!

Lucas


donderdag, 26 januari 2012
Uli: Hartelijk bedankt

Beste Kees,

ik ben nu klaar met mijn stage en wilde je nog een keer laten weten dat ik het heel leuk vond, volgens mij ben je echt een heel geengageerde leraar die echt goed kan motiveren. Succes nog verder met je lessen!
Hartelijke Groeten
Uli


woensdag, 15 februari 2012
Iris: Prachtige Concerten

Beste Kees,

Steeds weer geniet ik van je prachtige concerten, zowel van oude muziek als van de meer moderne. Ze raken me en geven stof tot nadenken.

Iris


zondag, 19 februari 2012
Ilse

Hai Kees,

leuk dat ik onlangs nog een mailtje van je heb gehad over een van je optredens. Ik vind het erg fijn dat ik, ondanks dat ik helaas moest stoppen met lessen, nog altijd contact met je kan opnemen over advies over een nieuw stuk of over een van je optredens. 

Ik speel nog altijd als ik in het weekend thuis ben en geniet er erg van! Ik mis de lessen wel, maar hopelijk kan ik het na mijn studie weer oppakken.
Tot die tijd moet ik het doen met wat zelfdiscipline!

Ik hoor het graag wanneer je weer een optreden hebt!

Groeten, Ilse


zondag, 04 maart 2012
Jacob: eerste vioollessen

Graag vertel ik de bezoekers van deze site over de bijzondere eerste vioollessen die Kees mijn zoon gaf toen hij 5 was. Ook al zijn we verhuisd en stopten de lessen daardoor noodgedwongen, nog steeds speelt mijn zoon met het plezier van de eerste lessen. Hij speelt al weer enige tijd altviool in het jeugd symfonieorkest Rijnstreek. De wekelijkse lessen in Arnhem gaf Kees altijd met veel persoonlijke inzet! Als iets niet meteen lukte, vond hij altijd weer een manier om verder te komen!


zondag, 04 maart 2012
 
Powered by Phoca Guestbook